Home > >

Hoe voorkom je een burn-out of depressie?

Hoe klinkt het als ik zeg: "Verhoog je Zelfwaardering en je bent er van af en je ontwikkelt de ziektes niet". Het lijkt wel een goocheltruc, maar het is het niet. Je doet namelijk alles zelf, je neemt de regie over je eigen wil, gedachtes, gevoelens en je leven. Een hogere zelfwaardering zorgt voor een gelukkiger en gezonder leven. Dat is bewezen, lees de recensies.

Klinkt eenvoudig, maar het is hard werken. In eerste instantie heb je bewust te worden waar jouw angel verborgen zit. Vaak is dat in een bepaald gebied van je mindset. Daar kunnen trauma's aan ten grondslag liggen, maar ook gewone levenservaringen. In ieder geval blijkt het dat je opvoeding wel een toontje meezingt. 

Een moeilijkere opgave is je ziekte verkregen uit je DNA. Het zit in je genen en komt vaker voor bij familieleden. Hierbij is het belangrijk, dat je het leert te aanvaarden, dat je bepaalde negatieve eigenschappen hebt meegekregen. Voorbeeld hiervan is je menskwaliteit: perfectionisme. Als je ook nog eens ermee opgevoed bent, dat alles beter kan, zit het helemaal verweven in je mindset. Geen nood, ook dan kun je sneller schakelen door anders te kijken naar het probleem. Leren in contexten te denken is dan je oplossing. Hoe je dat doet? Dat leer je bij mij. 

Er zijn nu al opties om je inzicht te vergroten. Maak de online test en ontdek hoe jouw scores verlopen in het heden en wat het verschil is ten opzichte van je opvoeding. Verhelderend. Inzicht is belangrijk, context denken, korte termijn focussen en diep reflecteren staan op je boodschappenlijstje. Je hebt de regie over je leven en jij bepaald hoe je omgaat met tegenvallers, keuzes, afhankelijkheid.

Zoek naar een traject wat je kunt volgen om je zelfwaardering blijvend te verhogen.  

Lees ook mijn boek: "De essentie van het leven".

Contact

Zelfwaardering.com
Cal├Ęche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
telefoonnummer: 06 10266 452
e-mailadres: info@schoolvoorzelfwaardering.nl
youtube-zelfwaadering linkedIn-School-voor-Zelfwaardering facebook-zelfwaardering
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster