de weg van een lage naar een hoge zelfwaardering

1:1 Individuele Ondersteuning

 

Trajecten

Voorkomen is beter dan genezen.

Wat een wijsheid. Ik heb het niet zelf verzonnen, maar ieder mens begrijpt wat het betekent. Ga er maar aan beginnen als je uitgeput op de bank ligt. Gelukkig heb je deze website gevonden en ben je onbewust of bewust geïnteresseerd om weer gezond en gelukkig te zijn. Het kan allemaal geregeld worden. In welk stadium je zit, je kunt altijd beginnen te meten hoe hoog jouw zelfwaardering is op dit moment en vanuit je opvoeding verkregen. Nieuwsgierig geworden, vul de vragenlijst (64 vragen) in en ontdek. 

ga naar de test

Neem er wel even 20 tot 30 minuten de tijd voor. Het resultaat zal je inzicht in jezelf doen toenemen. 

Nu ben je waarschijnlijk al naar je huisarts geweest en is de burn-out of depressie al gediagnosticeerd, je zult ontgetwijfeld met medicijnen worden opgezadeld. Anti-depressiva worden snel aangeboden, echter de bijwerkingen op de lange termijn zijn echt niet hoopvolgevend. Je kunt beter aan de slag gaan met jezelf. Waarschijnlijk heb je last van het maken van keuzes en twijfel je veel op dit moment in je leven. Dat is een symptoom van de ziekte. Het bevordert je herstel niet. 

Makkelijk gezegd dan gedaan, maar lees de recensies van al je voorgangers.

ga naar de recensies

Er is dus hoop aan de horizon. Maar in mijn boek "de essentie van het leven" beschrijf ik de zoektocht naar de balans tussen vertrouwen en wantrouwen en daar staat hoop onder meer beschreven als een investering in het wantrouwen. Aan hoop heb je niets. Je zult er hard voor moeten werken om jouw zelfwaardering weer gezond te krijgen. Maar als je het rerealiseerd hebt dan is het een blijvertje. De sneeuwbal zal zijn werk doen.  

Benieuwd over mijn aanbod van individuele trajecten?

ga naar trajectoverzicht

Ruud van Lent

Oprichter van de school voor zelfwaardering. Humanist, therapeut, coach, opleider, trainer bij VLCounseling en voorheen Dageraad Opleidingen. Na jarenlang onderzoek en studie heeft hij het concept van de trainingen ontworpen, alsmede de zelfwaarderingstest om de hoogte te meten van je mate van zelfwaardering. Wie Ruud is kun je lezen op de website www.vlcounseling.nl. Vergeet ook niet te kijken naar de video op de homepage.

ruud van lent

 

 

Contact

Zelfwaardering.com
Cal├Ęche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
telefoonnummer: 06 10266 452
e-mailadres: info@schoolvoorzelfwaardering.nl
youtube-zelfwaadering linkedIn-School-voor-Zelfwaardering facebook-zelfwaardering
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster