Het antwoord op de meest gestelde vragen

Hopende dat we je op deze manier al direct antwoord kunnen geven op de vragen die bij je opkomen, hebben we deze lijst opgesteld met de meest voorkomende vragen. Misschien heb jij een specifiekere vraag, neem dan gerust contact met ons op.
 

Wordt het vergoed door de zorgverzekering?

De training wordt op zich zelf staand niet vergoed. Echter de uren in de bijeenkomst zijn normale psychosociale therapeutische afspraken en deze worden vergoed mits je aanvullend verzekerd bent. Vanuit de complementaire hulpverlening (code 24500) kun je aanspraak maken op een gedeelte van de kosten. Deze worden apart gefactureerd voor de ziektekostenverzekering. afhankelijk van je polis, welke je hebt afgesloten ontvang je een maximum vergoeding. 

Is de opleiding aftrekbaar van de belasting?

Voor de zakelijke klante en professionals is het aftrekbaar. Ook particulier als een minimum bedrag aan ziektekosten worden overschreden. Vraag de grens aan bij de belastingdienst. 

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Als het voorafgaande de eerste bijeenkomst overlegt wordt is er een betalingsregeling mogelijk. De 10% betalingskorting komt dan te vervallen en afspraken worden schriftelijk bevestigd. Mochten de gemaakte afspraken vervolgens niet nagekomen worden, dan wordt het geheel overgedragen aan een incassobureau en stopt de training. 

Hoe werkt het garantieplan?

Aan het begin en het einde van de training maakt de client een test online. Mochten de resultaten niet hoger uitgevallen zijn aan het einde van de training in vergelijking met het begin, dan kan het garantieplan worden geactiveerd. Wel zijn er nog een aantal bepalingen. zo moet je wel na iedere bijeenkomst voldaan hebben aan het insturen van een reflectieverslag en zal er tussentijds in het programma een terugkoppeling plaatsvinden in hoeverre de scores zijn opgelopen of niet. Het streven is om een groei opgang te brengen, mocht dat niet lukken en er is alles aangedaan, dan valt het onder het garantieplan en zullen de kosten minus het terugontvangen stuk van de ziektekostenverzekering geretourneerd worden. Het garantieplan geldt alleen voor de doelgroepen tranining volwassenen, jongeren en zakelijk. 

Zijn de gemaakte afspraken over data en tijden bindend?

Heeft het verzettten te maken met je ziektebeeld (depressie, burn-out) dan moet er medisch gezien een rede zijn om te verplaatsen. Je kunt je voorstellen, dat je het even niet ziet zitten, of even geen energie hebt, echter dat is juist een onderdeel om aan te pakken in de training. Vandaar dat wij afwijzend staan tegenover een annulering of het verzetten en liever zien dat er getraind gaat worden. De tijden kunnen wel aangepast worden en de duur ook. Mocht en er andere redenen zijn die zich plotseling aankondigen, dan is het verzetten 24 uur voor aanvang mogelijk. 

Moet ik mij altijd houden aan het maken van een reflectieverslag?

Ja, anders vervalt het garantieplan. Wij nemen jou serieus en wij vragen van je dat ook voor jezelf te doen. Een reflectieverslag is geen verslag over de inhoud van de bijeenkomst, doch het is een verslag over wat de bijeenkomst met je gedaan heeft, wat voelde je en waar heb je nog vraagtrekens staan. Het is een bewakingssysteem voor je voortgang en groeiproces.

Mag mijn partner mee naar een training voor ouders?

Ja je kunt twee partners inschrijven voor de prijs van 1, mits het een individuele training betreft. Voor de collectieve meetings gelden andere prijzen en is deelname van een partner wel belast. 

 
Na het lezen van onze site kunnen er natuurlijk altijd specifieke vragen zijn over jouw situatie. Neem dan ook gerust contact met ons op, zodat we je vraag kunnen beantwoorden. Het is handig om jouw specifieke situatie goed uit te leggen, zodat we je gericht kunnen informeren.
 

Contactgegevens

Schoolvoorzelfwaardering.nl
Raadhuisplein 11
5161 CG Sprang Capelle
Noord Brabant
 
en tijdelijk tot 2021 bij
De Drie Lelies, Narvikstraat 1, te Puttershoek

Mobiel: 06 10266 452
E-mail: info@schoolvoorzelfwaardering.nl
Contact
Vul onderstaande velden in en wij nemen z.s.m. contact met je op.
Ik wil meer weten over *
Naam
E-mailadres *
Bericht
Verzenden

Zelfwaardering artikelen

21 September 2020
01 September 2020

Contactgegevens

Schoolvoorzelfwaardering.nl
Raadhuisplein 11
5161 CG Sprang Capelle
Noord Brabant
Telefoon: 06 10266 452
E-mail: info@schoolvoorzelfwaardering.nl
youtube-zelfwaadering linkedIn-School-voor-Zelfwaardering facebook-zelfwaardering
Webdesign webhosting