Boeken uitgegeven door Ruud van Lent

Het relatiehuis

https://www.schoolvoorzelfwaardering.nl/images829Hj/hetrelatiehuis-0fdMspGl-_HR.jpg

 Ontwerp voor een gelukkige relatie. Het bouwen van een huis begint met architectuur. Alles wordt in kaart gebracht en alles is mogelijk.

€26.50

 

De ontwikkeling van een gelukkig kind

https://www.schoolvoorzelfwaardering.nl/images829Hj/deontwikkelingvaneengelukkigkind-6kJ8zNbj-_HR.jpg

Wat hebben een veilige gehechtheid en hoge mate van zelfwaardering met elkaar gemeen Het boek geeft ouders & opvoeders inzicht in belangrijke ontwikkelingsfasen van een kind.
 
€30,80

Lees meer

De essentie van het leven

https://www.schoolvoorzelfwaardering.nl/images829Hj/deessentievanhetleven-rmvcsdMy-_HR.jpg

De zoektocht naar de balans tussen vertrouwen & wantrouwen. Ons leven begint vlak na de conceptie.
 Alles in ons leven draait om vertrouwen.
 
€65,40
 

Het mysterie van afhankelijkheid

https://www.schoolvoorzelfwaardering.nl/images829Hj/hetmysterievanafhankelijkheid-s63f5FUk-_HR.jpg

 De invloed van afhankelijkheid op de ontwikkeling van de mens.

Wanneer spreken wij nu over een gezonde en ongezonde afhankelijkheid?

€49,00

 Lees meer

 

Ook te bestellen via paagman.nl & bol.com & bruna.nl

Het Relatiehuis

Ontwerp voor een gelukkige relatie

Het bouwen van een huis begint met architectuur. Alles wordt in kaart gebracht en alles is mogelijk. Vervolgens gaat men het huis bouwen, opleveren en onderhouden. Een relatie ondergaat bijna dezelfde structuur. In het begin de verliefdheid, wat letterlijk betekent: alles kan.
 
Vervolgens krijgt de relatie steeds meer inhoud en wordt het ontwerp duidelijk. De vorm van de relatie betekent het feest waarbij mensen naar elkaar trekken om samen te wonen. Het huis staat. Afhankelijk van de fundering (stabiliteit en kwaliteit) begint het leven in een nieuwe relatievorm. Verliefdheid wordt liefde en respect.
 
De fundering is belangrijk en moet een aardbeving aan kunnen. De muren staan voor pilaren van eigen ontwikkeling. Als die maar gelijk opgaan blijft het huis stabiel en betrouwbaar. Het dak beschrijft de samenhang van de relatie. Intimiteit, seksualiteit, geborgenheid en veiligheid. Het boek beschrijft alle elementen van een relatie als of het ontworpen is zoals bij een huis. Vervolgens moet het onderhouden worden. De relatie verlangt ook regelmatig onderhoud. Prachtig boek, herkenbaar voor iedereen.
 
105 pagina's € 26,50

https://www.schoolvoorzelfwaardering.nl/images829Hj/hetrelatiehuis-0fdMspGl-_HR.jpg

De ontwikkeling van een gelukkig kind

https://www.schoolvoorzelfwaardering.nl/images829Hj/deontwikkelingvaneengelukkigkind-6kJ8zNbj-_HR.jpg

Realiseer een gezonde dosis zelfwaardering voor je kind.

Wat hebben een veilige gehechtheid en hoge mate van zelfwaardering met elkaar gemeen? Het boek geeft ouders & opvoeders inzicht in belangrijke ontwikkelingsfasen van een kind. Het geeft inzicht in wat veilige gehechtheid gemeen heeft met een hoge zelfwaardering. Vooral het zelfvertrouwen en respect uit de formule van zelfwaardering zijn van groot belang.
 

Ga compassievol om met je fouten als opvoeders/ouders is een mooi voorbeeld om je kind jouw betrokkenheid te tonen. Leer te luisteren wat het kind echt zegt en kijk naar het kind wat het echt al kan. Het boek geeft voorbeelden en behandeld casussen.

 

De gehechtheidstheorie komt geheel uit de slaapmodus. Ideaal boek voor alle toekomstige ouders en bestaande ouders.


Het boek is tevens te gebruiken bij opleidingen/trainingen pedagogisch/opvoedkundig of psychologisch van opzet.
Auteur Ruud van Lent doet al jaren onderzoek naar de ontwikkeling van het kind. In zijn praktijk ontmoet hij vele volwassenen met verschillende problemen welke vaak te herleiden zijn naar het verleden – de opvoeding.

 

Zelf is Ruud ouder van meerdere kinderen en heeft hij het vaderschap in alle gradaties kunnen ervaren. Als oprichter van de School voor Zelfwaardering helpt hij ouders inzicht te krijgen in opvoedstijl en communicatiestijl.

 

104 pagina's € 30,80

 Direct bestellen

 

De Essentie van het Leven

De zoektocht naar de balans tussen vertrouwen & wantrouwen

Ons leven begint vlak na de conceptie. Onze celdeling is gevoelig voor invloeden van buitenaf. Na de geboorte zijn omgevingsfactoren bepalend voor de ontwikkeling van ons gedrag. De balans tussen vertrouwen en wantrouwen wordt onze uitdaging. Het boek beschrijft nieuwe concepten en modellen om ons leven waardevoller te maken. Een andere kijk op het leven krijgt de naam confisiologie, de wetenschap van vertrouwen. Het boek is geschikt voor iedereen die wil investeren in vertrouwen, geluk en gezondheid. De inhoud kan tevens gebruikt worden als studieboek voor specialisaties van hulpverleners.

Dit boek geeft uitleg over een nieuwe kijk op het leven. Veel ziektes en geestelijke ziektes kunnen voorkomen worden, als er sprake is van een gezonde balans. Ons gedrag is het instrument om een balans te realiseren tussen vertrouwen & wantrouwen. Opvoeders krijgen tips om hun kinderen om te leren gaan met gevoelens van wantrouwen. Het boek geeft inzicht in gedragsstijlen wat een geweldig instrument is. Een psycho-educatief boek geschikt voor iedereen die de essentie van het leven wil begrijpen. In begrijpelijke taal worden gevoelens en gedachten aan elkaar gekoppeld.

282 pagina's € 65,40

 

https://www.schoolvoorzelfwaardering.nl/images829Hj/deessentievanhetleven-rmvcsdMy-_HR.jpg

Het mysterie van afhankelijkheid

https://www.schoolvoorzelfwaardering.nl/images829Hj/hetmysterievanafhankelijkheid-s63f5FUk-_HR.jpg

De invloed van afhankelijkheid op de ontwikkeling van de mens.

De mens is vaak meer afhankelijk dan hij wil zijn. Wanneer spreken wij nu over een gezonde en ongezonde afhankelijkheid? Maatschappij, cultuur, zelfs woonplaats kunnen bepalend zijn bij een gezonde afhankelijkheid. Andere mensen, relaties zijn vaak de verstorende factor tussen gezond en ongezond. Alles begint bij de symbiotische relatie tussen baby en ouder, waarbij totale afhankelijkheid aanwezig is.

 

Via spiegelneuronen, coping processen en conditionering gaat een peuter zichzelf ontdekken en langzaam afstand nemen van die afhankelijkheid. Het presenteert zichzelf, waarbij in de kleutertijd geëxperimenteerd wordt. Pas na het zestiende levensjaar zien wij het product van de opvoeding in volle glorie aan ons voorbijtrekken. dan ontstaat via ons gedrag het verschil tussen gezond en ongezond. De kunst is af te rekenen met ongezonde afhankelijkheid. Gemiddeld kunnen we stellen dat 50% afhankelijkheid normaal beschouwt mag worden. die andere 50% ligt geheel in jouw persoonlijkheid hoe jij ermee omgaat.

 

350 pagina's € 49,00

 

Direct bestellen

 

WERKBOEK : Verhoog je zelfwaardering

Het werkboek werkt toe naar een compleet overzicht van jezelf.

Door jezelf in kaart te brengen, kun je gemakkelijker schakelen naar een hogere zelfwaardering. Je leert de juiste keuzes te maken, weg te blijven van burn-out en depressies. 
 
Een hoge zelfwaardering is niet vanzelfsprekend. Het hangt helemaal af van je opvoeding, hoe jij je gedraagt, wat je voelt en welke gedachten je hebt. Het is moeilijk om context denken toe te passen in je dagelijks leven. Het werkboek zorgt ervoor, dat jij jezelf beter gaat begrijpen, zodat je uit je zelf je waardering over jezelf kunt verbeteren.
 
Het hele werkboek is onderverdeeld in thema's welke jouw gevoelens en gedachtes in kaart brengen, wat je er mee kunt doen en het helpt je te veranderen. Door te kiezen voor een gezonder leven, voor een minder emotioneel leven en voor een gelukkig leven. 
 
Past goed in een hulpverlenerstraject, waarbij via coaching of therapie het proces ondersteund kan worden.

 € 99,50

 

https://www.schoolvoorzelfwaardering.nl/images829Hj/hetmysterievanafhankelijkheid-s63f5FUk-_HR.jpg

Direct eenvoudig en veilig bestellen

Selecteer het boek uit onderstaand formulier en vul uw gegevens in. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail , met een link om veilig via iDeal te betalen. De prijzen voor de boeken zijn inclusief verzendkosten. Het boek wordt verstuurd naar het adres volgens jouw opgave. Mocht je het afleveradres willen wijzigen, dan verzoek ik je dit kenbaar te maken via het contactformulier.

 

 

Webshop 1

Vul onderstaande velden in
Product *
Naam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
E-mailadres *

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
De kosten zijn inclusief porto kosten.
Aanbieding 29 november - 1 december vervalt na 1 december 2019.

Contact

Zelfwaardering.com
Calèche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
telefoonnummer: 06 10266 452
e-mailadres: info@schoolvoorzelfwaardering.nl
youtube-zelfwaadering linkedIn-School-voor-Zelfwaardering facebook-zelfwaardering
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster