Burn-out of depressie?

De oorzaak ligt in een te lage zelfwaardering, ik help je deze verhogen.

Depressie   Burn Out

Gun jezelf geluk!

Ik ben Ruud van Lent, zelfstandig confisioloog in de psychotherapie met dertig jaar ervaring en onderzoek. Daarnaast heb ik diverse boeken gepubliceerd.Mijn onderzoeken zijn gericht op zelfwaardering en met de resultaten hiervan heb ik een zeer succesvolle aanpak ontwikkeld die een burn-out weet te voorkomen, dan wel een bestaande burnout te verminderen of volledig weg te nemen.
 
Hetzelfde geldt voor depressieve gevoelens.Deze bewezen succesvolle methode richt zich erop de zelfwaardering te verhogen. Dit bereiken we door het nastreven van een gezonde afhankelijkheid, leren bewuste keuzes te maken, zelfvertrouwen te ontwikkelen, integer te handelen en respectvol om te gaan met jezelf (en je omgeving).
 
Zelf weten hoe hoog jouw zelfwaardering is? Ga er dan even voor zitten en doe de zelfwaardering test, helemaal gratis.
 
Groetjes,
 
Ruud

Burn-out of depressie voorkomen of verminderen?

Heb je een burn-out/depressie

Met mijn hulp kunnen wij aan het werk om jouw burn-out tot een verleden te laten behoren of drastisch te verminderen. Zelfwaardering is de sleutel tot succes.

Ik wil van mijn burn-out/depressie af

Burn-out onder uw personeel

Ik help uw werknemer om de (kans op) een burn-out te verkleinen of eventuele burn-out klachten te laten afnemen. Het verhogen van de zelfwaardering is de sleutel hierin.

Hoe help ik mijn werknemer ?

Een burn-out/depressie voorkomen

Met mijn hulp gaan we ervoor zorgen dat de burn-out geen kans krijgt. Dit bereiken we door het verhogen van je zelfwaardering.

Hoe voorkom ik een burn-out/depressie?

Herken je onderstaande signalen?

 • Je gaat niet meer met plezier naar je werk of naar je gezin
 • Je piekert veel over je werk of je gezin
 • Je raakt sneller geirriteerd, gefrustreerd en boos
 • Je kunt niet meer genieten van dingen
 • Je hebt geen of minder behoefte meer aan sex of juist erg veel 
 • Je wordt chaotisch, je overziet niet meer waar je mee bezig bent
 • Je verliest je eetlust of gaat juist erg veel eten
 • Je hebt last van hoofd- en nekpijn
 • Je zenuwstelsel kan zich niet meer ontspannen of herstellen
 • Je gaat minder goed slapen, je piekert in bed
 • Je gaat steeds vaker over je eigen grenzen heen
 • je past je te veel aan, aan anderen

 

Zelfwaardering

Zelfwaardering is de manier waarop je over jezelf denkt.  Bij een laag zelfbeeld, voel je je vaak tekortschieten. Bij een positief zelfbeeld voel je je goed om wie je bent en accepteer je jezelf met al je sterke én zwakke kanten. Je vindt jezelf oké, los van de prestaties die je levert, je status of je bezittingen.

Een hoge mate van zelfwaardering is een belangrijke voorwaarde voor geluk en succes, zowel in je privéleven als in je carrière.

Zelfwaardering staat niet op zich zelf. Het bevat meerdere menseigenschappen. Het gaat over vertrouwen in jezelf of in de ander. Het gaat over respect voor jezelf en voor de ander. Vertrouwen krijg je door het overzien van de consequenties bij het maken van keuzes. Bij respect betekent het hoe meer jij je kwetsbaar opstelt des te beter. We noemen dit integriteit. Verder heb je een bepaalde afhankelijkheid, daar ontkom je niet aan. Het gaat erom dat je afhankelijkheid gezond te noemen is. Alles in het leven heeft te maken met je zelfcompassie, in hoeverre accepteer jij dat je fouten mag maken. Zelfwaardering is net of je aan het bouwen bent van een solide, stevig en veilig huis. 

Laat mij je helpen.  contact 

Burn-Out Magazine

 

Bij een burn-out raak je opgebrand. Je voelt je ziek, futloos en je kunt nauwelijks meer opladen. Meestal krijg je een burn-out als je in de voorgaande jaren al gevoelig bent geweest voor overspannenheid. Er is een verschil tussen overspannenheid en burn-out.
In het magazine worden de verschillen beschreven, aangevuld met depressie.Lees alles over hoe het ontstaat, hoe je herkent en wat je eraan kunt doen. Voorkomen is natuurlijk het beste, echter je krijgt het niet voor niets. De ziektes hebben een betekenis en kunnen teruggevoerd worden naar een laag zelfbeeld of zelfs een lage zelfwaardering. Het verhogen van je zelfwaardering voorkomt ziektes als depressie of burn-out. Hoe je dat kunt doen wordt in het kort aangehaald in het magazine. Zelfwaardering is namelijk een complex geheel aan eigenschappen en daar wordt op de website uitvoeriger over gesproken of geschreven. 
Iedere werkgever vindt het niet fijn om een werknemer in de zietkewet te zien eindigen. Je kunt je personeel al vooraf informeren over het belang van een hogere zelfwaardering. 

Het Relatiehuis

Wat is de status van een relatie en waar kun je gericht op focussen. Rekening houdend met gevoelsthema’s, intimiteiten, communicatie vaardigheden.

De ontwikkeling van een gelukkig kind

Wat hebben een veilige gehechtheid en hoge mate van zelfwaardering met elkaar gemeen Het boek geeft ouders & opvoeders inzicht in belangrijke ontwikkelingsfasen van een kind.

De essentie van het leven

De zoektocht naar de balans tussen vertrouwen & wantrouwen. Ons leven begint vlak na de conceptie. Alles in ons leven draait om vertrouwen.

Het mysterie van afhankelijkheid

De invloed van afhankelijkheid op de ontwikkeling van de mens.De mens is vaak meer afhankelijk dan hij wil zijn.

Meer info en bestellen

Contact

Zelfwaardering.com
Cal├Ęche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
telefoonnummer: 06 10266 452
e-mailadres: info@schoolvoorzelfwaardering.nl
youtube-zelfwaadering linkedIn-School-voor-Zelfwaardering facebook-zelfwaardering
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster