Voor verdieping in je eigen proces alsmede het proces van je client

 

 

Home > >

Professionals

(coach-counselor-maatschappelijk werk-therapeuten)

Hoe gun jij je client meer geluk dan je tot nu toe hebt weten te realiseren?

 

Als hulpverlener wil je graag je clienten verder helpen in hun zoektocht naar gezondheid en geluk. Om inzicht te krijgen in de manifestaties van het passieve gevoel bij je client, dien je normaal gesproken 6 jaar voor een studie psychologie te kiezen. Onzin, want jij als hulpverlener hebt voldoende tools in huis om te begrijpen waar het over gaat bij je client. Toch knaagt het aan je, als iets niet lukt. Meestal is een lage zelfwaardering bij je client de veroorzaker. Vervolgens ga jij aan de slag om het zelfbeeld te verbeteren, echter waaruit bestaat het eigenlijk? Mocht je te weinig inzicht hebben in de materie (dat geldt ook voor psychologen) is het raadzxaam je te verdiepen in alles wat met je zelfwaardering te maken heeft. Je hebt er zin in je eigen ervaringen en kennis te gebruiken om een interventie te ontwerpen waar de client nog sneller en efficienter groei realiseert in een hogere zelfwaardering

 

De opleiding tot practitioner confisiologie is een mooie opstap naar de verdieping. Een protocollaire training, waarbij je als hulpverlener tools krijgt aangereikt om je eigen interventie samen te stellen om uiteindelijk de zelfwaardering zichtbaar te zien groeien bij jezelf en je client. Je kunt na de training vrij gebruikmaken van de test mogelijkheden en je leert zelf je eigen interventie tot verhoging zelfwaardering te ontwerpen. De traning is uitermate geschikt voor diegene die behoefte heeft aan een verdieping in wetenwschappelijke richtingen op het gebied van zelfwaardering (neurologie, filosofie, pedagogiek, neuropsychologie, ontwikkelingspsychologie, biologie, fysiologie, gedragswetenschappen).

 

De opzet van de praktische training is gericht de onderliggende filosofie leren begrijpen van:

Aan het einde van de training en na goedkeuring van je eigen interventie, ontvangt de deelnemer een certificaat Practitioner Confisiologie. Met het certificaat kun je gebruikmaken van het protocol voor het begeleiden van studenten, clienten, kinderen, jongeren en het afnemen van de test. Je kunt je aanmelden voor opname register Confisiologie, zodat je vindbaar bent voor iedere potentiele deelnemer. 

 

Duur van de training: zolang je zelf nodig hebt om een eigen interventie te hebben samengesteld. Voor de een lukt dat sneller dan voor de ander. Gemiddeld kun je na 12 maanden gecertificeerd zijn. Het leerproces is afhankelijk van je eigen mate van zelfwaardering en hoe snel jij de slag kan maken naar je innerlijke groei. In het begin moet je rekening houden met wekelijkse lessen (6 uur), waarbij in een later stadium de ondersteunende lessen 1 dag in de maand zullen worden (vanwege het zelfstandig werken om je eigen materiaal te ontwwerpen.

 

Je kunt de training zowel individueel als collectief volgen.

 

Individueel heeft een aantal voordelen:

  1. ervaren en aandacht eigen groeiproces;
  2. intensievere begeleiding bij ontwerpen eigen interventiemateriaal;
  3. eigen indeling van de studiedagen en tijden (ook in het weekend mogelijk).

 

Bij collectief wordt je op een wachtlijst geplaatst totdat  minimaal 4 deelnemers zich hebben aangemeld.

Daardoor is je investering wel aantrekkelijker (50% korting op studiekosten).

 

Je investering bedraagt: 

individueel € 3.450,00, duur 1 jaar (20 dagdelen van ieder 3 uur);

collectief € 1.725,00, duur 1 jaar (10 dagen van ieder 6 uur).

 

 

Orde van confisiologen

Orde van Confisiologen

 

Speciaal voor professionals in de geestelijke gezondheidzorg kun jij jezelf bekwamen in confisiologie. Een aantal wetenschappelijke disciplines worden samengevoegd en denken na over de wetenschap van het vertrouwen. Psychologie, Biologie, Neurologie, Fysiologie, Sociologie, Filosofie, Pedagogie richten zich allen op processen welke gericht zijn op vertrouwen.

 

Laat je bijscholen tot confisioloog (WO-niveau) of practitioner confisiologie (HBO niveau). Speciaal voor coaches, counselors, therapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers, pedagogen. 

 

Contact
Vul onderstaande velden in en wij nemen z.s.m. contact met je op.
Ik wil meer weten over *
Naam
E-mailadres *
Bericht
Verzend formulier

Artikelen over Zelfwaardering

Regelmatig publiceren we artikelen over zelfwaardering waar je direct mee aan de slag kunt.

22 Februari 2018
Betere hechting ouder-baby
25 Januari 2018
Optimisme
09 Januari 2018
Ik raak gefrustreerd

Reacties van onze cursisten

Succesvolle kans een oudere werknemer te begeleiden in zelf reflectie traject.

Het is Ruud gelukt een oudere werknemer met een negatieve houding om te krijgen naar een meer open en proactieve houding. De werknemer had weerstand tegen de toenemende taakstelling en de stijl van de leiding. Beide is door Ruud zijn interventie en gebeleiding sterk verbeterd. Het heeft uiteindelijk geresulteerd in een normale verstandhouding en een tevreden medewerker en leiding. 

J.Crezee (Manager Safety fokker Services bv) 


Diverse opdrachten uitgevoerd voor reorganisatie van I.S.G.O. naar Gemeente Flakkee (centralisering)

Ruud gebruikt nieuwe methoden die onverwachte inzichten biedt en hij is een aangename persoonlijkheid die je stimuleert het beste uit je te halen. Hij heeft zich bezig gehouden met op maat trainingen aan te bieden aan het gehele personeel. Ik geef hem een dikke 8 voor zijn inspiratie, presentatie en ondersteuning.

A.R.Slijkhuis (secretaris I.S.G.O.)


Lees meer ervaringen

Zelfwaardering artikelen

Contactgegevens

Schoolvoorzelfwaardering.nl
Van der Straatenplein 2a
3271 SH Mijnsheerenland
Zuid Holland
Telefoon: 06 10266 452
E-mail: info@schoolvoorzelfwaardering.nl
youtube-zelfwaadering linkedIn-School-voor-Zelfwaardering facebook-zelfwaardering
Webdesign webhosting