Het duurde lang

Het duurde lang eer ik weer eens iets op papier kon krijgen voor een blog. Elke dag kreeg ik vele aandachtspunten voor een blog, echter het lukte me niet. Ik ben bezig met het schrijven en uitgeven van een boek. In oktober gaat het gebeuren en ineens is mijn inspiratiebron voor een blog uitgeput. Deze blog is slechts een korte samenvatting van datgene wat er voor gezorgd heeft om juist niet te reageren via mijn blog. 

 

Eigenlijk heb ik veel te vertellen over mijn bevindingen over relaties. Ik kijk nu anders naar relaties en daar heb ik natuurlijk ook een aanleiding voor. Naast de vele partners die op mijn bank hebben plaatsgevonden en mijn eigen ervaringen, lijkt het mij interessant over de thema's een verhaal te schrijven of juist onderzoek naar te doen. Helaas zit ik momenteel met een eindfase in het schrijven van een boek over de ontwikkeling van een gelukkig kind. Het boek uitgeven krijgt mijn aandacht, omdat ik het deze keer professioneel wil aanpakken. 

 

In oktober, noteer alvast maar, op 20 oktober sta ik op een beurs voor moeders & kind, welke georganiseerd wordt door de GGD. Het vindt plaats in Oud Beijerland, het Hoeksch Lyceum is deze zaterdag, het domein geworden voor alle toekomstige ouders en ouders van nog jonge kinderen. Een agenda punt, welke mij al jaren bezig houd en waar ik nu de kans krijg om iets te vertellen. Op een stand en tijdens een workshop ga ik het hebben over wat gehechtheid en zelfwaardering met elkaar gemeen hebben. Om ouders tools aan te reiken om hun kleine kind zelfvertrouwen aan te leren. 

 

Tegelijk leek het mij leuk een animatievideo te laten maken over dit thema. Ook daar wordt de laatste hand aan gelegd. Een animatie over mijn bevindingen uit mijn boek. Mijn boek wordt 20 oktober gelanceerd en is vanaf dat moment beschikbaar in de boekhandel en bol.com. Ik krijg te horen, dat het een praktisch boek is, echter niet alleen voor het kleine kind, maar met name ook de jongerenproblematiek komen aan de orde. Een boek met casussen, met tools en verhalen uit de praktijk. voorzien van foto of animatiemateriaal. 

 

Ik wil dan ook Arie van vliet bedanken voor zijn bijdrage het ontwerp te maken van de ontwikkeling van zelfwaardering. De animatie is gemaakt door Frederik Jansen en ik ben erg blij met zijn bijdrage. Daarnaast zijn er diverse figuranten geweest, waarondeer mijn kinderen. Ook hen wil ik bedanken. 

Ik beloof de wereld, na de lancering het thema relaties aan te pakken. Daarvoor nog even geduld. 

Nieuwsgierig geworden? Helaas nog even wachten tot 20 oktober. Wie weet zie ik jullie in het Hoeksch Lyceum te Oud Beijerland tijdens de beurs. 

Contact

Zelfwaardering.com
Calèche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
telefoonnummer: 06 10266 452
e-mailadres: info@schoolvoorzelfwaardering.nl
youtube-zelfwaadering linkedIn-School-voor-Zelfwaardering facebook-zelfwaardering
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster